Установиха откъде идва неприятната миризма в района на Кричим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:10 / 21.08.2021
2578
Източник на неприятна миризма е установен в района на Кричим. 

“В качеството си на кмет на община Кричим и от името на потърпевшите мои съграждани, които сигнализираха за периодично натрапливо и наситено с тежки миризми замърсяване на въздуха в някои райони на град Кричим, изказвам благодарност на ръководствата и на служителите от всички териториални дирекции и подразделения на централните администрации, които съдействаха на общинската администрация и пряко участваха в установяването на източника на замърсяване на въздуха, както и за установяването на физическите и юридически лица, които са организатори и участници в инсталирането на незаконна инсталация и нерегламентирана преработка на битум в индустриалната зона на град Кричим", съобщи кметът на града Атанас Калчев. 

Според него един от ключовете към разрешаването на проблемите на гражданите е доброто взаимодействие между институциите. 

“Тяхната синхронна работа води до добри резултати. Обратното - не е полезно за никой!", допълни кметът на община Кричим Атанас Калчев.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).