Ученици показаха умения на спортен празник в Куклен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:11 / 29.09.2018
2553
Вчера СУ "Отец Паисий" град Куклен отбеляза Европейския ден на спорта в училище #Be active 2018г. Събитието се състоя благодарение на финансовата подкрепа и организация на фондация "Траки" гр.Куклен . Учениците от 6 и 7 клас демонстрираха спортните си умения по джудо и баскетбол и разиграха щафетни игри, а децата от малките класове аплодираха с радост каките и батковците. Всички си дадоха обещание, че догодина още повече класове ще участват в този спортен празник.

Пламен Гошев Председател на Общински съвет Куклен и общински ръководител на ПП ГЕРБ Община Куклен откри инициативата като сподели, че е щастлив от факта, че училището се включва в такива мероприятия и се надява това да стане традиция в нашето училище. Благодари на ръководството, преподавателите и фондация "ТРАКИ " за прекрасния празник.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).