Трима са пострадали при тежката катастрофа край Бачково

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:06 / 28.07.2015
9319
Трима са пострадалите при тежката катастрофа край Бачково, за която Plovdiv24.bg ви съобщи по-рано. От полицията в Пловдив дадоха малко повече информация за пътното произшествие:

Катастрофа предизвика временно ограничение на движението по път ІІ-86 /Пловдив - Смолян/ Сблъсък между ТИР и лек автомобил доведе до затруднение на движението между Пловдив и Смолян. В 15.11 часа днес е подаден сигнал за произшествието, настъпило на завой след Бачково, в посока Смолян. Според информацията, лек автомобил "Сеат" преминал в насрещната лента и се ударил в ТИР с полуремарке, който от своя страна са блъснал в скат и притиснал колата. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна медицинска помощ. Със специализирана техника са предприети действия по изваждане от лекия автомобил на 25-годишния шофьор и неговата спътничка. Те и 51-годишният водач на ТИР-а са транспортирани в болница в Пловдив.

От първоначалните прегледи няма данни тримата да са със сериозни наранявания. Движението в района на катастрофата се пропуска частично до пълното приключване на огледите и изтегляне на моторните превозни средства. Работата по случая продължават служители от РУ - Асеновград.

Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Семейство, което продава череши на борсата в Първенец: Реколтата ...
Емил Кабаиванов: Искаме още 38 000 520 лв.
Караянчева в Брезово: Чрез краткотрайни решения на политическите ...
Мъж загина при нелеп инцидент до Пловдив! Съседи: Чухме взрив!
Шест пловдивски села ще имат нови улици
Извънредна ситуация край Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).