Тежко остава състоянието на детето, премазано от футболна врата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:05 / 29.09.2018
3084
Тежко остава състоянието на 13-годишното момче от Пазарджик, което пострада сериозно, след като върху него падна футболна врата.

Лекарите се опитват да го изведат от медикаментозната кома, в която се намира. Шести ден докторите от пазарджишката болница се борят за живота му. Казват, че има леко подобрение в състоянието му.

Инцидентът стана на футболно игрище в понеделник малко след 18.00 ч. 13-годишното момче играело с други деца, когато решило да се покатери върху футболната врата. В момента, в който се провесило на гредата, металното съоръжението се наклонило, паднало и затиснало детето. То изпаднало в кома и веднага е откарано в болница.

Хората в квартала неведнъж са подавали сигнали в Общината, че игрището е опасно. На детската площадка до него постоянно се събирали много деца и чупели уредите. Липсва и част от настилката.

Общинските власти казват, че са направили проверка две седмици преди инцидента. Тогава всичко било наред. Оказало се, че вратата е била срязана от основите си.

Прокуратурата е образувала досъдебно производство по случая - засега срещу неизвестен извършител. Полицията в Пазарджик разпореди всички общински кметове да проверят детските и спортните площадки.

Източник: Нова тв

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).