Тежки увреждания, причинили смъртта на детето от дом в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:10 / 27.07.2011
5210
Назначена е аутопсия на 8-годишния Иван Желязков Вълев, резултатите от която ще бъдат готови след 10 дни. По предварителни данни, от Съдебна медицина Бургас, следствие на вродено заболяване детето е имало увреждания в редица органи и системи, което е причината на смъртта му. Иван Вълев е имал вродено заболяване - сифилис, което е известно на както на ръководството на Дом "Таню войвода", така и на дома в Нареченски бани където е било до миналата година. На аутопсията е присъствал възпитател от дома в Асеновград.

Утре за Бургас ще замине служител на дом "Таню войвода", за да вземе документите и смъртния акт. Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев съобщи, че община Асеновград ще поеме разходите по погребението на детето, тъй като то е с декларация за осиновяване от родителите.

Иван Вълев бе намерен мъртъв в леглото си вчера /26 юли/ в 8,30 часа сутринта в лагер "Чайка" в с. Равда, където е бил на лагер с други деца от дома в Асеновград.


Виж коментарите (7)

Още по темата (1):
27.07.2011 Намериха мъртво дете от дом в Асеновград в почивна база
Още новини от Регионални новини:
Градушка удари пловдивско село, унищожи цялата реколта
Двойно падна цената на туристическа база в Пловдивско, ще я купи ...
След жесток челен удар в Пловдивско мъж почина, жена и детенце на...
Голям пожар гори край Пловдив
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).