Структурата на ГЕРБ в село Динк влиза в НФСБ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:15 / 02.09.2015
4316
Партийната структура на ГЕРБ в село Динк на община "Марица" също напусна редиците на партията и се присъединява към Националния фронт за спасение на България. 

Организационният секретар Магдалена Андонова изтъкна като основен мотив за напускането на хората тяхното несъгласие с решенията на ръководството на ГЕРБ в община "Марица". 

"Застават зад кандидати, които с годините са доказали, че имат негативно отношение. Например подкрепата за Димитър Иванов за кандидат за кмет на "Марица" и кандидатът за кмет на село Динк са хора корумпирани, които се интересуват единствено от властта и постовете, това е на първо място за тях", заяви Магдалена Андонова.

"Нашите принципи са други, ние не се интересуваме от властта на всяка цена. Искаме да запазим човешкото си достойнство и затова напускаме ГЕРБ. Преминаваме към Националния фронт за спасение на България, защото тази партия е силно ангажирана с проблемите на селата в община "Марица" и е съпричастна към всичко, което се случва тук", каза още Андонова.

"НФСБ са близо до хората, виждаме, че все още има родолюбци, които радеят за българското, за патриотизма и те ще помогнат безобразията, които сега се вършат в община "Марица", да бъдат спрени", смята Магдалена Андонова. 

Председателят на НФСБ за общината Анастас Димитров коментира, че разпадът на ГЕРБ в "Марица" ще продължи и още местни структури от общината ще напуснат партията и ще се влеят в НФСБ. 

"Това се дължи на действията на общинското им ръководство тук и на неудачните кандидатури, които се подкрепят за предстоящите избори. Освен това, хората виждат, че в лицето на НФСБ имат отговорна и работеща в интерес на хората политическа сила", обобщи Анастас Димитров.

Виж коментарите (0)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).