Стотици асеновградчани се включиха в почистването на града си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
07:50 / 10.04.2011
1248
Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев се включи в кампанията, като подкрепи служителите от общинския отдел "Екология" в района на църквата "Св. Илия". Акцент на организираното пролетно почистване бяха културните паметници и местности за отдих и почивка, междублоковите пространства, градинките, дворовете на училищата и детски градини. През другата събота и неделя общината планира да се извърши масирано почистване на Асенова крепост, прилежащите й райони и пътя до нея.

Акцията днес бе по повод Великден, денят на Асеновград - 24 май и предшестващите го "Майски културни празници". Сметосъбирачни коли на фирмата за чистота "Комунал" и работници от общината и фирмата през целия ден бяха на разположение на съгражданите си като събираха боклука.

Вчера започна и освежаване на бордюрите на тротоарите по главните улици на Асеновград, а кметът уточни, че това ще се случи на всички улици в града. Едни от най-активните бяха жителите на кв. "Запад", където по последни данни живеят най-много млади хора.


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот
Проекти за над 14 милиона лева в община Хисаря
Големи изкушения в богато пловдивско село
Кървав екшън в пловдивско село, има арестувани и ранен
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).