Стамболийски отбеляза празника на града, Алисия и Миро бяха специалната изненада за жителите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:25 / 20.06.2021
5177
Община Стамболийски отбеляза празника на града с много богата програма. Всяка година по традиция празникът продължава три дни, като единствено миналата година не се състоя, заради пандемията.

Празникът започна със спортни инициативи. Адреналин и високи скорости на хълмовете до Ново село организираха от Офроуд клуба. Също така вчера се състоя и Детски футболен турнир, на който кметът на града Георги Мараджиев лично връчи наградите на децата. 

"Браво на децата от нашите отбори, които обраха купите и медалите за първите места! Поздравление и на отборите от другите общини! Пожелавам на всички млади футболни надежди здраве и много спортни успехи!", написа той в социалните мрежи. 

Вечерта близо 5000 души напълниха площада за празничния концерт, на който специални гости бяха изпълнителите Миро и Алисия. За първа година сцената бе оборудвана с конструкция с покрив и видеостена.


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).