Спипаха фалшификатори на банкови карти в Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:45 / 17.01.2014
1509
Фалшификатори на банкови карти, действали в чужбина, са арестувани в Карлово при съвместна акция на ДАНС, Специализираната прокуратура и служители на ОД на МВР-Пловдив.

По данни на заместник-окръжния прокурор Галин Гавраилов за четирима от тях в пловдивската прокуратура са получени европейски заповеди за арести от Испания.

Той уточни, че трима от тях са от Карлово, а един е от карловско село. По думите му исканията от Испания са свързани с испанската кредитна и финансова система.

Директорът на пловдивската полиция Пламен Узунов потвърди за БТА, че полицията само е съдействала на специализираната прокуратура за извършване на ареста. Нямам информация за причината и за точния брой на задържаните, допълни Узунов.

Говорителят на Специализираната прокуратура също потвърди за състоялата се вчера акция.

Той каза, че в по-късен етап, след като бъдат гледани мерките им за задържане, ще бъде дадена подробна информация за точния брой на задържаните, конкретната причина и повдигнатите обвинения.

Източник: dnes.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
333 лева за едно питие в Родопите? Сервитьор успя да постигне меч...
Хиляди глобени шофьори в Пловдив
Млад мъж от пловдивско село направи голяма глупост няколко часа, ...
Сигнал: Старици тормозят "пришълци" в село
Изграждат път до природни феномени в Родопите
Безплатно кино под открито небе в Асеновград


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).