Спецоперация в Карловско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:40 / 13.12.2017
4721
В рамките на засилените мерки за противодействие на битовата престъпност в малките и отдалечени населени места вчера в град Баня и селата Розино, Христо Даново и Слатина бе проведена специализирана полицейска операция. Съвместните действия са осъществени от служители на районното управление в Карлово, сектор "Специализирани полицейски сили" и Зонално жандармерийско управление - Пловдив. Участвали са и представители на държавните горски стопанства в Карлово и Клисура, Община Карлово и нейните дирекции "Незаконно строителство" и "Социално подпомагане".

По време на акцията са проверени 71 адреса, 103 моторни превозни средства, 8 търговски обекта и 228 лица. Установени са 22 жилища без документи за собственост. Съставени са 22 акта по законите за МВР и гражданската регистрация и по един - съгласно Закона за горите и Кодекса за застраховането. За нарушения на Закона за движение по пътищата са издадени 10 акта и 25 глоби с фиш. С полицейски протокол по ЗМВР е предупредено едно лице.

Според действащия междуинституционален механизъм по обхващане и задържане в образователната система на деца и ученици, са посетени 10 адреса, в 5 от случаите са съставени предупредителни протоколи на родители. Образувано е бързо производство за управление на автомобил с регистрационен номер, издаден за друго моторно превозно средство.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).