Смениха ръководството на пожарната в Смолян

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:29 / 31.07.2015
1345
Със заповед на Министъра на вътрешните работи, считано от днешна дата, Симеон Цървуланов временно е преназначен на длъжност началник на РД ПБЗН - Смолян, със специфично наименование на длъжността "комисар".

Със заповед на Министъра на вътрешните работи, считано от днес, Красимир Шотаров временно е преназначен на длъжност директор на дирекция "Оперативни дейности" в ГД ПБЗН, със специфично наименование на длъжността "старши комисар".

Новото ръководство бе представено пред състава на РД ПБЗН - Смолян от директора на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов, днес в сградата на РД ПБЗН - Смолян, който поздрави двамата си колеги и изрази своите благопожелания за много професионални успехи, здраве и късмет.

На събирането присъства и директорът на ОД МВР - Смолян старши комисар Николай Димов. Той изказа своята благодарност за досегашната много добра координация с РД ПБЗН - Смолян, с пожелание да продължат в тази посока бъдещите им съвместни действия.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот
Проекти за над 14 милиона лева в община Хисаря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).