След 40 години чакане община до Пловдив се похвали с нещо значимо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:23 / 07.07.2023
2865
След повече от 40 години чакане, жителите на Стамболийски ще могат много скоро да се зарадват на новото обновено читалище ,,Н. Й. Вапцаров“. На място беше кметът Георги Мараджиев, който проследи как и до къде са стигнали ремонтните дейности.

Ремонтът е за близо 840 000 лв. и включва подмяна на 350 броя театрални седалки, нови врати, прозорци, тоалетни, ламинат, окачен таван, подмяна на сценични завеси, боядисване на всички налични помещения в сградата, рампа за трудноподвижни хора.

Подобрено е осветлението с нови прожектори и озвучаване, полилеите и орнаментите са запазени. Парното отопление е с нови радиатори, а за топлите дни са поставени климатици. Помислено е и за най-малките жители в библиотеката, за тях ще има чисто нова мебел, където ще могат да се радват на атмосферата, която е създадена специално за тях! Факт е, че откакто е построено читалището, за първи път то беше включено и в канализационната мрежа.

"Не мога да изредя всичко направено, но знам че този ремонт, външен и вътрешен се прави на 40-50 години веднъж и остава за поколения! Приятни почивни дни на всички! И знайте, че вие почивате, но кметът мисли от балкона как да живеем по-добре и общината да става все по-приятно място за всички нас!“, написа Мараджиев в профила си във фейсбук.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).