Син на полицай се застреля след скандал вкъщи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:58 / 02.04.2015
8104
Драма, завършила със смърт на млад човек, разтърси Асеновград. Петър Милушев се е застрелял снощи след скандал у дома си. Имал е семейни проблеми с родителите си от битов характер. 

Това довериха източници на разследването, но не уточниха за какво са се карали 20-годишният Петър и баща му Йордан Милушев, който е инспектор в КАТ Пловдив.

Момчето не е било в депресия, не е употребявало алкохол и наркотици, не е имало намерение да слага край на живота си. Под силен емоционален срив е грабнало служебния пистолет на баща си и е направило фаталния единствен изстрел в главата.

По непотвърдена информация оръжието е било оставено в спалнята на родителите, където обикновено стояло. До момента всички, които са разговаряли за последно с младежа, основно колеги, казват, че нищо не е предвещавало ужасната трагедия. 

Петър не е споделял мрачни мисли, нито пък е казвал, че има непреодолими проблеми. Няма любовна драма, станалото е свързано със семейни проблеми, бяха категорични разследващите.


Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).