Рекордно дълга сесия очаква съветниците в Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:27 / 25.07.2012
1498
На 26 юли от 10 ч. в зала "Васил Караиванов" на Община Карлово ще се проведе редовното заседание на ОбС - Карлово. В дневния ред са включени 144 точки, по-голямата част от които са за разпореждане с имоти общинска собственост. На сесията ще бъде разгледана докладна записка на кмета на Общината д-р Емил Кабаиванов относно приемане на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги. Кметът ще докладва пред съветниците за размера на изплатените през м. юни 2012 год. просрочени задължения и ще направи предложение за именуване на здравната служба в гр. Клисура. Общинските съветници ще избират временно изпълняващ кмет на Калофер, поради прекратяване пълномощията на настоящия Румен Стоянов. Заседанието на ОбС - Карлово ще започне с питания към Кмета от общинските съветници инж. Стоян Четинов и адв. Петьо Тодоров.

Други по-важни докладни от дневния ред са: Информация за текущото изпълнение на бюджета на Община Карлово за първото полугодие на 2012 г; Избор на представител на Община Карлово в Съвета на директорите на "Спортен комплекс Баня" АД; Кандидатстване на Община Карлово с проекти по мярка 321 - "Изграждане или подобряване на центрове за отдих, свободно време и спорт"; Участие на Община Карлово в проект "Долината на розите и тракийските царе".


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата
След сигналите за насилие във Велинград, прокуратурата се задейст...
Кметът на наводнено село в Карловско: Страхът присъства
Община Карлово настоявала за "спешна" среща с правителството и от...
Родопската теснолинейка е уникална атракция, може да се заснеме в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).