Претърсиха квартирата на млади мъж и жена в Пловдив, вижте какви ги вършат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:38 / 10.09.2018
35514
Наркостопанство бе разкрито в землището на село Беловица. В хода на специализирана операция в петък хисарски полицаи установили, че в местността "Друма“ се отглеждат 8 растения от рода на конопа, някои от които достигнали височина над 3,5 метра. На място били открити 5 бутилки течен тор, земеделски сечива и ползвано оборудване за незаконната дейност. В момент на полагане на грижи за насажденията били задържани 28-годишен мъж и 24-годишна жена, жители на две смолянски села. При последвалите лични обиски и претърсване в квартирата на двамата в Пловдив допълнително били иззети 6 стръка марихуана, метален гриндер и бучка амфетамин. Извършителите били отведени за едно денонощие в РУ – Хисаря.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354в, ал. 1 от НК. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Пловдив мярката за неотклонение на двамата е удължена до 72 часа.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).