Правят ново крило на детската градина в Труд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:15 / 15.01.2015
3131
Десетки щастливи граждани посрещнаха кмета на община "Марица" Димитър Иванов, който тази сутрин направи първа копка и така стартира строителството на ново крило на детската градина в село Труд.

Управникът бе усмихнат и сподели пред всички задоволството си, че реализира поредно дадено на жителите обещание, като обектът ще бъде реализиран съгласно новоприетите в България европейски норми за конструкциите "Еврокод".

Отец Кирил отслужи водосвет, а в студения януарски ден малчугани възпитаници на ЦДГ"Бисер" стоплиха сърцата на присъстващите с изпълнения на народни танци и песни. 

Стойността на инвестицията е 1 076 400 лева с ДДС, а представител на изпълнителя обеща, че ще спази договорения срок от 330 работни дни, като е предвидено помещение за яслена група и през следващата учебна година и най-малките ще могат да се смеят и играят в модерна и функционално обзаведена сграда.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Откриха градски плаж в Асеновград, вижте какви ще са цените
Янко Радунчев, 17 РИК: Грешките ще са заради неотчетен машинен во...
В едно от наводнените карловски села хората не искат да гласуват
Музеят на авиацията в Крумово организира специален ден на бащата
333 лева за едно питие в Родопите? Сервитьор успя да постигне меч...
Хиляди глобени шофьори в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).