Поздравление на кмета Димитър Иванов за празника на община "Марица"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:03 / 25.03.2022
705
Скъпи жители на община "Марица“,

Днес отбелязваме големия християнски празник Благовещение и 34 години от създаването на община "Марица“. През последните 2 години преживяхме световна пандемия, която промени ежедневието на всички ни. Настоящето ни минава под знака на войната и стотиците прекършени човешки съдби.

В тези размирни времена, когато на няколкостотин километра от границите на нашата държава летят куршуми, падат бомби и загиват хора, мисля, че трябва да оценим свободата, мира, щастието да сме заедно с любимите си хора и спокойния живот, който водим и който успяхме да постигнем, благодарение на общите ни усилия през годините.

Винаги съм считал, че най-голямо значение за община "Марица“ имат нейните жители. Затова по време на управлението ми през последните 10 години, стремежът ми е бил да направя живота на хората, живеещи и работещи тук, много по-добър.

Признателен съм на всички Вас за високия дух, трудолюбието, инициативността и отговорността, с които отстоявате доброто име и авторитета на община "Марица“. Нека да сме благодарни за това, което имаме и да продължим да съграждаме и развиваме селищната система, в която сме избрали да създадем дом и семейство.

Знам, че все още има много предизвикателства, пред които сме изправени, но съм убеден, че с воля, труд и енергия ще превърнем община "Марица“ в още по-притегателно място за младите хора, за бизнес и инвестиции.

Пожелавам всички ние да запазим добротата, вярата и човещината в отношенията помежду си и да продължим заедно да работим за развитието, просперитета и бъдещето на община "Марица“!

Честит празник!

Кмет на община "Марица“

Димитър Иванов

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).