Почина полицаят, пребит пред НС от мъж от Куртово Конаре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:10 / 11.03.2012
4729
Почина полицаят Цветан Младенов. Той беше брутално пребит на излизане от нощно заведение в района на Народното събрание в нощта на 3 март.

По време на инцидента 42-годишният полицай бил в отпуск. Докато бил в заведението, между него и друг посетител възникнал конфликт, който по-късно прераснал в побой. Малко след инцидента от МВР съобщиха, че извършителят е задържан. Той е 31-годишният Цветан Петров от пловдивското село Куртово Конаре, известен на органите на реда с хулигански прояви.

"Имахме сблъсък с полицая Цветан Младенов след футболен мач в София, аз бях в агитка. Затова го мразя и с побоя исках да му отмъстя", призна наскоро убиецът. Арестуваният отрекъл да е нападнал Младенов по поръчка на сина на петролния бос Георги Самуилов-Младен, който се подразнил от поведението му в бар "Текила", както твърдят близките на жертвата.


Виж коментарите (7)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).