Пиян шофьор на рейс блъсна кола с деца в Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:45 / 17.03.2015
1627
Пиян шофьор на рейс помете кола с деца в Карлово. Катастрофа е станала тази сутрин на улица "Васил Караиванов" в града, съобщи Весела Сотирова. Тя е шофирала форда си, а вътре са били двете й малки деца. 

Неочаквано автобус на фирма "Магистрали", който е бил спрял, за да свали около 50 ученици, е тръгнал на заден ход и е блъснал колата.

"Изкарахме си ума, в стрес сме. Едното от децата ми, което лекувах дълго време, отново трябва да посещава болниците, защото е особено уплашено и не спира да трепери. Разминахме се с ужасна трагедия", кръсти се Весела Сотирова.

Шофьорът на автобуса е на 54 години и се казва Мюмюн Мурад Мурад от близкото село Розино. Дрегерът за алкохол е отчел 0,7 промила алкохол в кръвта.

От полицията потвърдиха за инцидента и обясниха, че Мурад ще понесе административна глоба и ще му бъде отнета книжката. 

Как може да караш 50 деца и да се качиш зад волана пил, цъкаха с език хората, станали свидетели на ужаса, който за щастие се размина без жертви.

Виновният водач е дал обяснение, че тръгнал на заден, без да погледне какво има зад него, защото бил изпуснал пресечката, където трябвало да свали учениците. Няма пострадали, но майката и двете деца са много уплашени.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).