Пиян младеж опита да превземе крепостната стена в Хисаря с колата си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:29 / 02.01.2018
6806
18-годишният карловец Иван Василев е решил да се направи на бабаит в новогодишната нощ и да превземе 13-метровата крепостна стена "Камилите" в Хисаря. Момчето, заедно със свои приятели на 22 и на 25 години, пристигнали от Карлово. Младежите празнували при приятелката на Иван, която е от хисарския квартал "Миромир". Пийнали порядъчно и решили да направят няколко кръгчета из курортния град. Иван Василев, който е без книжка, взел колата на свой познат и я подкарал бясно по улиците на Хисаря. 

Не успял обаче да вземе остър ляв завой до един от символите на града-крепостната стена "Камилите" и се забил направо в нея. За щастие момчето е само с охлузвания, но дрегерът отчел 1.25 алкохол в кръвта. Единият от спътниците му е със счупен крак, другият е с наранявания по тялото и главата. И тримата на настанени в болница, няма опасност за живота им. В РУ Хисар е образувано досъдебно производство по случая. 


Източник: Блиц

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).