Пенсионерка хваната на видео да краде билети за лотария многократно

Автор: Васил Динев
Коментари (31)
19:14 / 02.10.2016
30609
Собственикът на магазин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за редовни кражби в неговия обект, извършвани от възрастна дама. Магазинът се намира в гр. Съединение, а жената редовно си е взимала билети за националната лотария без да ги плати. 

На видеото от охранителната камера се вижда, че тя изчаква продавачката да се обърне с гръб и без да губи време си прибира няколко билета вероятно с надеждата да спечели големите пари.

Ето какво разказа Пенчо Ботев:

Въпросната баба редовно ни е обирала без капка срам и притеснение. На 21.09 след случайна проверка на чантата й се установи, че е откраднала 20 билета. В последствие се установи, че редовно е "оперирала" около щанда с лото билети. Просто реших да споделя да видят хората, че и на тази преклонна възраст (78г) хората са склонни да те оберат без да се замислят. За 2 седмици назад (няма по-назад записи) има 5 кражби. Просто не ми се мисли за 5 месеца колко билети е откраднала.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (31)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).