Павел Михайлов пожела на медиците да не губят надежда и вяра в доброто

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:07 / 07.04.2021
1372
Кметът на община "Родопи" Павел Михайлов поздрави всички служители, работещи в сферата на здравеопазването на територията на населените места в общината. Повод за обръщението е Световният ден на здравето и Деня на здравния работник.

"Уважаеми здравни работници,

Вие сте хората, на които ежедневно доверяваме здравето си и здравето на нашите близки!

Във времена на пандемия, социална дистанция и страх, Вие сте професионалистите, станали символ за силата на човешкия дух, милосърдие и търпение.

Преди една година Вие бяхте първите, които се изправихте срещу опасността, наречена COVID-19.Въпреки физическото изтощение и екстремните условия, при които работите Вие неизменно оставате до Вашите пациенти.

В тази напрегната ситуация няма големи или малки Герои! В тази Битка всеки е важен. Но Вашата мисия вече една година е на първа линия, за да спасите човешки живот, да помагате на хората при болката, да вдъхвате кураж, изправени пред страданието.

В Световния ден на здравето се покланяме на всеки един от Вас - общопрактикуващите лекари, денталните практики, завеждащите здравните кабинети в общинските училища и детски градини в нашата община "Родопи" до фармацевтите. Вие сте опората, доверието и сигурността, от които имат нужда хората днес.

Поклон пред Вашата човечност, сила и огромна отговорност да се грижите за другия."

Кметът Павел Михайлов пожела на медиците да не губят надежда и вяра в доброто, да бъдат борбени, със силна воля и несъкрушим морал.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).