Организиран от роми кучешки бой разбуни духовете във Фейсбук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:31 / 18.06.2014
6941
Клип на организиран кучешки бой, на който се виждат брутални кадри разбуни духовете в социалната мрежа "Фейсбук". За това пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател. 

На видеото ясно се виждат, че участниците в мероприятието са няколко момчета от ромски произход, вероятно живеещи в Перущица. Материалът е качен в началото на октомври миналата година, но не е ясно защо досега властите не са предприели нужните мерки. Ето какво споделя нашият читател:

Добър ден, искам да обърна вниманието ви към един клип, който гледах току що във Фейсбук. Не мисля, че има какво да се коментира, освен че тези изроди определено са и доста глупави, за да се тагват под клипа. Несъмнено ще се свържа и със съответните власти, но силата ви като медия е безспорна, също като наказанието, което четиримата главни герои трябва да понесат. Надявам се да обърнете нужното внимание на това видео, защото в него се коренят немалко от проблемите на жалката ни държава.

"Мизерници долни, бял ден да не видите! Изчадия гнусни! Превръщате едно невинно животно в такова, каквото не е! Вие не сте хора, вие сте изроди! Плюя на вас! Ще ви убия и ще ви излежа, ненормалници. Против тези боеве съм и никога няма да бъда "за". По-лошо от затвор заслужавате", коментира под видеото възмутено момиче. 

Преди минути клипът бе свален и в момента не е достъпен. Въпреки това полицията може да направи разследване и да предприеме нужните мерки.

Виж коментарите (13)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).