Обявяват класирането на децата в детските градини в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:02 / 29.04.2011
893
В 8 часа на 2 май-(понеделник) ще бъдат обявени резултатите от класирането на децата в детските градини в район "Тракия". Списъкът с всички деца ще бъде публикуван и на интернет страницата на районното кметство, а пък пред детските градини ще бъдат разлепени списъците на децата, които вече са класирани в съответната детска градина. Родителите им ще имат срок от близо две седмици, през които ще могат да ги запишат, там където са приети. След този срок директорите на детските градини ще представят в кметството списък със свободните места в градините.Запълването на вакантните места( т. н . второ класиране) също ще стане по вече приетите критерии и не е нужно родителите да ходят повторно до администрацията на район "Тракия".

През тази година са подадени 473 молби за записване на децата в детските градини, родени през 2008 година.Свободните места в 9-те районни забавачки са 340. Класирането на малчуганите стана по пилотен проект, в който бяха заложени редица критерии и подаването на документите стана централизирано.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
В Брезово за пръв път от години насам ще празнуват с шествие 24 м...
НЧ "Родолюбие" – Асеновград бе официално открито с оперен концерт...
Цвета Караянчева в Раковски: Политика се прави със сърце и лице, ...
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).