На мемориалния комплекс край язовир „Въча” ще се състои митинг-поклонение по повод 66 години от епопеята на Антонивановци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:54 / 27.02.2010
2426
Отбелязват се 66 години от епопеята на Антонивановци. На мемориалния комплекс край язовир „Въча" ще се състои митинг-поклонение по повод годишнината. Стотици социалисти пътуват към река Въча за поклонението. Събитието е организирано от Градски съвет на БСП и Българска социалистическа младеж. Днес социалистите отбелязват 66 години от смъртта на партизаните от отряд Антониванов, загинали в битка полицейски отряди през 1944 г. В момента поклонниците се извозват до мястото на поклонението с автобуси, осигурени от социалистическата партия. Във всеки автобус на пътниците се раздават вестник „БСП гласът - 66 години от героичната смърт на Антонивановци", както и червена лента с надпис „Антонивановци - 66 години подвиг".

Източник: агенция "Фокус"

Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).