Младеж всява страх сред жителите на Крумово, полицията кротува

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:47 / 27.05.2015
6065
Непълнолетен всява страх сред жителите на село Крумово, община "Родопи". Момчето е от бедно семейство, живее при недобри хигиенни условия и има лоши навици. Това каза Румяна Самоковарева, кмет на селото. 

Семейството има имот в село Малък чардак, където са живели досега. Братът на момчето е в ареста, задържан е преди дни заради извършено убийство там. Двамата братя Александър и Смилен Чанчеви живеят с майка си, а бащата е починал наскоро. 

Населението на Крумово се страхува от малкия брат, който създава проблеми и напрежение, влиза в домовете, краде, дрогира се и изнудва собственици на магазини. 

Агресивен е. Полицията е информирана за това, но засега не се предприема нищо. Срещу Смилен Чанчев има образувани няколко досъдебни производства, той е бил настанен в Дом за деца с противообществени прояви. 

Директорът на дома е пуснала момчето под предлог, че той би се чувствал по-добре в семейна среда, каза Самоковарева. Но той е направил две заплахи за убийство и нищо не се предприема срещу него. 

Това, че брат му е задържан за убийство, за него е едва ли не геройство. Ето защо хората се опасяват Свилен да не извърши същото.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (7)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).