Млад пловдивчанин заплаши продавачка с пистолет, отмъкна над 500 лева от оборота на магазина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:58 / 02.09.2021
4026
В резултат на усърдна и целенасочена работа служители на сектор"Криминална полиция" при РУ-Пазарджик установиха извършител на въоръжен грабеж. Действията по разследване са осъществени под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик. Около 03.30ч. на 30 юли непознат млад мъж влязъл в денонощен магазин, собственост на 36-годишен пазарджиклия.

Среднощният посетител извадил газов пистолет, произвел изстрели и с помощта на физическа сила ограбил 31-годишната продавачка. Нападателят успял да отмъкне малко над 500 лева от оборота на търговския обект и веднага избягал. След получаване на сигнал за случилото се към мястото били насочени екипи на полицейското управление в Пазарджик.

Извършен бил обстоен оглед, а случая е поет от служители на сектор "Криминална полиция". В резултат на едномесечна усърдна и последователна работа полицаите влезли в дирите на извършителя.

Оказало се, че грабителят е 19-годишен младеж от Пловдив. До момента той е неизвестен на органите на реда и обитавал квартира в Пазарджик намираща се в района на ограбения магазин. По време на оперативните и процесуални действия извършени под наблюдението на прокурор се иззети и веществени доказателства имащи отношение към извършеното дръзко престъпление. Работата по документирането му продължава, води се досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).