Междусъседска свада в Пазарджишко приключи с потрошено "БМВ"

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
11:31 / 04.07.2021
2562
Междусъседска свада приключи с телесна повреда и потрошен автомобил. В полунощ в събота възникнал скандал между 35-годишен жител на Ракитово и двама негови съседи - братя на възраст 23 г. и 25 г. След солидна почерпка с алкохол между тримата станало спречкване, при което техния 35-годишния комшия взел лопата и счупил предното стъкло и фаровете на паркиран лек автомобил "БМВ“, собственост на единия от братята. Това обаче не му стигнало и отново с помощта на лопатата нанесъл удар в областта на главата на другия 23-годишен брат.

Мъжът е транспортиран в МБАЛ-Пазарджик, а от там преместен в пловдивска болница с фрактура на черепа, но без опасност за живота. Нападателят е задържан в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа, а на местопроизшествието е извършен оглед. По случая се водят досъдебни производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).