Мащабна полицейска акция в Пазарджишко, 8 са задържани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 28.05.2023
6209
Осем души са задържани за различни престъпления при специализирана полицейска операция, проведена през изминалото денонощие в Пазарджишка област. Това съобщи говорителят на областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Той уточни, че акцията е свързана с противодействието на престъпността, опазването на обществения ред и пътната безопасност. Проверени са 1210 човека, 924 моторни превозни средства, пунктове за изкупуване на метални отпадъци, автоморги, сервизи, заложни къщи и търговски обекти.

В хода на операцията са регистрирани 28 престъпления, образувани са 16 досъдебни производства и са съставени 29 акта за констатирани нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи.

В акцията са участвали служители от всички полицейски структури на областната дирекция на МВР в Пазарджик, полицейските управления в Пазарджик, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември, а също така четири екипа от Зоналното жандармерийско управление в Пловдив, посочи още Мирослав Стоянов

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).