Манол Генов е новият председател на БСП в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:30 / 01.10.2013
2300
Шефът на ВиК Пловдив Манол Генов е новият председател на БСП в Асеновград. На приключилото снощи заседание на Общинската конференция на БСП, кандидатурата му е бе гласувана явно, след като останалите седем, предложени от партийните организации кандидати си направиха самоотвод. Част от тях подкрепиха кандидатурата на Манол Генов с мотиви, че на общинската организация и е необходим председател с опит, енергия, контакти, възможности и с усещане за политика и бизнес.

"Членовете на БСП в Асеновград заслужават организацията да има самочувствие - резултатите от последните местни и парламентарни избори го доказват. Но постиженията трябва да се защитават всеки ден", каза пред конференцията Манол Генов

Най-важните задачи според новоизбрания председател са активно, а не кампанийно присъствие сред хората; разширяване влиянието на политиките на БСП сред по-широк кръг от граждани; привличане на млади хора чрез активна работа по значими каузи и разширяване на младежката партийна структура. 

"Реализирането на тези акценти в политиката на БСП ще ни дават основание за водеща политическа сила в общината и занапред", каза Генов и допълни, че основната цел, която левицата си поставя и за която ще работи, е да бъде първа политическа сила на европейските избори, а след две години отново да спечели местните избори.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).