МВР описа в детайли тежкото ПТП, в което загинаха трима млади

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
09:56 / 13.06.2019
8042
МВР излезе с официално съобщение за изключително тежката катастрофа, отнела три човешки живота. Ето какво съобщиха от институцията: "На 12.06.2019 г. около 22:20 ч. на пътя Козарка-Крайна при км 1+500 лек автомобил "БМВ 320 D" със смолянска регистрация, собственост и управляван от Б.Х. на 26 години от село Долен, общ.Златоград, при движение с несъобразена скорост, на ляв завой губи контрол над автомобила и се удря странично в насрещно движещия се товарен автомобил "Мерцедес 313 D" със смолянска регистрация, собственост и управляван от Г.С. на 41 години от Неделино.

Вследствие на катастрофата на място загиват водачът на лекия автомобил и пътникът, возещ се на задната седалка – 23-годишен мъж от Долен. Тежко ранен с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота е бил пътникът, возещ се на предна дясна седалка в лекия автомобил – 26-годишен мъж от Долен, който е транспортиран във ФСМП-Златоград, където вследствие на травмите около 00.30 ч. на 13.06.2019 г. е починал.

Леко ранен е водачът на товарния автомобил, който е получил натъртвания в областта на гръдния кош, който след извършен преглед във ФСМП-Златоград е транспортиран за лечение в МБАЛ-Кърджали. Местопроизшествието е запазено и е извършен оглед от дежурна оперативна група при РУ-Златоград. Не са използвани обезопасителни колани. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).