Красивата пловдивчанка Стефка Маджарова убита от ревност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
10:49 / 16.06.2013
53187
Полудял от ревност младеж уби бившата си приятелка. Красивата пловдивчанка Стефка Маджарова щеше да навърши 19 години на 31 август, а на 28 май е бил абитуриентският й бал. Трупът на момичето изплува от река Въча край пловдивското с. Кадиево. Заподозреният за престъплението Валентин К. е арестуван.

В четвъртък рибар случайно се натъкнал на женско тяло в коритото на реката. Около 11 ч. мъжът се обадил на тел. 112. Пристигнали полицаи от Стамболийски и пожарникари от Пловдив, които извадили трупа. Той бил идентифициран, че е на 18-годишната Стефка Маджарова, която била
в неизвестност от сряда.

Първите подозрения, че момичето е убито и не става дума за нещастен случай, се потвърдили. Първоначално за зверството били задържани двама млади мъже, но по-късно подозренията паднали върху бившия приятел на абитуриентката. Година по-рано тя скъсала с него, но той не се отказвал от нея. Продължил да следи всяка стъпка на красавицата чрез профила й във Фейсбук. Така разбрал, че има нов приятел.

Около 17 часа в сряда 22-годишният младеж се срещнал с бившата си любима. Според първоначалните данни той я пребил до канала в село Йоаким Груево, после я изхвърлил жива и тя се удавила. Бързотечащата вода я повлякла и ден по-късно я изхвърлила край Кадиево. 
 
"Много добро дете, възпитано, ученолюбиво и красиво. Пълна трагедия. Тя никога не се е замесвала в неприятности с алкохол, дрога и лоши компании. Винаги е била за пример", коментираха близки на почерненото семейство.

Стефка завършила хореография в СОУ "Св. Кирил и Методий" в Пловдив и на 21 юни е трябвало да получи дипломата си. Смъртта й потресе приятелите й, които изразяваха скръбта си в профила й във "Фейсбук".

Заподозреният за убийството е задържан за 72 часа с постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пловдив. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Валентин е живял няколко месеца на квартира в къщата на родителите на момичето в с. Йоаким Груево. Той бил работник във фирмата на бащата Никола, който развива бизнес с брат си със селскостопанска продукция. Семейството на момичето има апартамент и в Пловдив, където живеят постоянно. Дали квартира на Валентин, за да е близо до работното си място. Така той завъртял любовна афера с дъщеря им Стефка.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (68)

Още по темата (35):
07.07.2017 Без право на обжалване: 19 години затвор за убиеца на Стефка Маджарова!
05.01.2017 Почерненият баща на Стефка за убиеца й: Ще го чакам! Заклевам се!
20.11.2016 Родителите на убитата Стефка емигрираха, не могат да я прежалят
17.10.2016 Убиецът на красивата абитуриентка Стефка иска повторен оглед на канала
02.10.2016 Искат затвор завинаги за убиеца на красивата абитуриентка
12.12.2015 Адвокатът на убиеца: Задължително ще обжалвам!
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).