Кои са два от наболелите проблеми в община "Родопи"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:45 / 29.01.2015
2201
Кои са два от наболелите проблеми в община "Родопи"? Това стана ясно от разговор между кмета на общината Пламен Спасов и депутата Методи Андреев.

Народният представител от ГЕРБ направи открити приемни в Марково, Цалапица, Брестовица и Крумово. Той се срещна с десетки хора от всяко село, за да чуе проблемите им.

"Два са основните проблема на жителите, които изказаха на срещите - те настояват за довършване на канализациите и стартиране на процедурата за връщане на обезщетенията на земеделските земи", заяви депутатът Методи Андреев.

Той е удовлетворен, че по време на откритите приемни е имало голям интерес от страна на гражданите. 

"По първия въпрос - от особено значение е да се запознаем с възможностите по новия програмен период 2014-2020 година. В момента се довършва подмяната на водопроводната мрежа в селата Храбрино, Оризари и Бойково по проект на Министерството на земеделието. 

Инвестицията възлиза на 5,9 милиона лева. Ефектът от нея вече се наблюдава в подобрение качеството на питейната вода и се решава проблема с недостига й", коментира кметът на "Родопи" Пламен Спасов

По втория въпрос Спасов съобщи, че той и мнозинството на общинските съветници очакват да излезе от съда делото и да се стартира процедурата по обезщетение на земеделските земи, защото от това имат интерес всички хора.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).