Кметът на родопското село: Ходят голи, но не всички. Кротки са. То и на морето има голи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
17:26 / 06.08.2022
84829
Plovdiv24.bg се свърза с Велин Палигоров, кмет на родопското село Осиково. Поводът е материала ни от по-рано днес, озаглавен "Пловдивчанин: Стотици голи хора, наркотици и оргии на поляна в Родопите, страшно е!".

Ето какво ни каза той:

"Това е фестивал на Rainbow. Няма нищо незаконно. Ако има такова нещо, се подават сигнали в полицията. Вчера идваха тук полицаи, пожарникари и инструктираха хората. Аз също съм ги инструктирал. Отпадъците си ги събират сами, никой не нарушава обществения ред.

Има един господин с каравана и бунгало там и са го оградили. Младежите са предупредени да не влизат вътре, защото е частна собственост, човекът има камери, но постоянно идват нови и някои не знаят. Навсякъде има табели, че там не трябва да се влиза.

Много са възпитани, от цял свят има хора, всичко си купуват с пари, тихи и кротки хора. Те са на палатки в гората. Все едно аз да отида на море и да питам кмета на Равда дали ще ме пусне на плаж. Това е държавна собственост и всеки е свободен.

В техния лагер алкохол няма никъде, за наркотици не знам. Ходят голи, но не всички, а само определени хора. Те и на морето ходят голи, цели плажове има. Никой в селото не се е оплакал досега. Който нарушава закона, да бъде глобен. Досега щях да им направя 20 акта, ако хвърляха безразборно отпадъци".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (19)

Още по темата (5):
21.08.2022 Инцидентите на хипи събора в Родопите продължават
16.08.2022 Страшен инцидент с жена от "голия" събор в Родопите
09.08.2022 Полицаи посетиха голия събор в Родопите
07.08.2022 Участничка в сбирката в Родопите призна за голите хора и добави: Не ползваме сапун, алкохолът и месото са забранени!
06.08.2022 Пловдивчанин: Стотици голи хора, наркотици и оргии на поляна в Родопите, страшно е!
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).