Кметът на Стамболийски: Няма нахлуване на ДАНС, просто поискаха документи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:10 / 08.01.2015
3086
Няма арести, няма нахлувания и напрежение, община Стамболийски си работи нормално. Един луд общински съветник постоянно подава сигнали за несъществуващи престъпления към ДАНС и различни институции. Сутринта дойдоха няколко души от ДАНС, съвсем културно поискаха да им предоставим няколко документа, взеха ги и си тръгнаха.

Това коментира кметът на общината Иван Атанасов-Графа. Потърсихме го по повод изнесена в медиите информация, че качулати са нахлули в сградата на местната власт и се очакват арести. Всичко е наред.

"Поисканите документи касаят намерението ни да строим атракционен парк с динозаври в Ново село. Вече нищо не ме учудва, аз няколко пъти осъдих този луд общински съветник, но той не се спира", каза Графа и отказа да назове името на човека, но уточни, че въпросният е сменил няколко партии и в момента е независим и всички хора знаели, че не е наред с главата.

Иван Атанасов-Графа е известен с това, че години наред го влачиха по съдилищата. Според тогавашните обвинения той си е позволил търговия с влияние и власт. Днес Графа заяви, че е бил размотаван само защото преди време си позволил да увеличи заплатата на шефа на БКС с 50 лева. Към днешна дата бил оправдан.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
20.01.2015 ДАНС разпитва метачи в Стамболийски със спрени заплати
12.01.2015 Мавродиев: ДАНС изнесе от община Стамболийски два микробуса с документи
02.12.2014 Пловдивско село прави музей на света от сътворението до днес на открито
Още новини от Регионални новини:
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).