Кметският наместник на Извор: Направихме благотворителен обяд в селото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:51 / 14.01.2015
2008
Кметският наместник в с. Извор Илия Костов входира обяснение до кмета на "Родопи" Пламен Спасов по повод появилата се информация в медиите, че в двора на кметството е заколено прасе за Коледа. Ето какво пише Илия Костов:

"На 26 декември жителите на село Извор ми дадоха предложение да организираме благотворителен обяд в селото по повод Коледа. За целта те бяха събрали средства и бяха закупили 30-килограмово прасе.

Помолиха ме да го заколят и приготвят обяда непосредствено на центъра на селото. Аз им разреших да го направят с уговорката да бъде направено цялостно почистване след това и да се вземат мерки за безопасност. 

Прасето бе заклано пред магазина на центъра на селото и доста социално слаби жители получиха безплатен обяд за Коледа. Нямаше нарушения на обществения ред и всичко премина в празнично настроение. Твърденията на хората, които не са присъствали, че прасето е било заклано в сградата на кметството, са неоснователни и смешни".


Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив
Пожар изпепели къща край Пловдив, организират разчистване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).