Клисура в очакване на Георги Първанов, готова за празнуване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:54 / 30.04.2011
2233
Тържественият митинг-заря тази вечер в Клисура е кулминацията на мероприятията по повод 135-та годишнина от Априлското въстание. Това каза Геца Стефанова, кмет на града. Тя уточни, че инициативите, свързани с паметното събитие са започнали от две седмици. По думите й Клисура е празнично настроена и хората очакват посещението на президента Георги Първанов, приемат гости и роднини от близо и далеч.

В програмата за посещението на държавният глава в Клисура е предвидена среща с кмета, общинския екип и народни представители. Смятам, че тази среща ще бъде полезна с това, че могат да бъдат обсъдени належащи въпроси, по които може да се стигне до конкретно решение или да се внесе повече яснота, каза Стефанова.

По-рано през деня в Клисура започна турнир по народни борби, а след тържествения-митинг заря, който започва след 20.00 часа на площад "20 април 1876" и ще премине с участието на президентът Георги Първанов, са предивдени още мероприятия. Утре ще бъде отслужена заупокойна панихида и ще се проведе възстановка на моменти от Априлското въстание в Клисура. В ранния следобед ще има републиканско състезание по ориентиране за купа "Боримечката".

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив
Пожар изпепели къща край Пловдив, организират разчистване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).