Катастрофа с пожарникари до Бачково

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:53 / 19.08.2021
1981
Катастрофа с участието на противопожарен автомобил е станала до село Бачково тази сутрин. Пожарникарите са пътували към огнената стихия над Югово, за да  се включат в гасенето.

При сблъсъка с друга кола няма сериозно пострадали. На място са повикани полиция и линейка. Медиците установили, че единият пожарникар е с извадено рамо. Движението е затруднено и се регулира от служители на "Пътна полиция". 

Служител на РДПБЗН Пловдив е леко пострадал при пътнотранспортно произшествие на пътя Пловдив - Чепеларе рано тази сутрин. Аварийно-спасителен автомобил е пътувал с екипаж от двама души, които днес е трябвало да подпомагат гасителните действия на колегите си в Югово.

В участъка на Бачково, в колата със специален режим на движение се е ударило друго МПС. При инцидента на пътя няма други пострадали. Движението в участъка се регулира от екип на пътна полиция. Причините за произшествието се изясняват, съобщиха от пожарната.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).