Кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС за 17 МИР се срещнаха с жители на община Съединение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:52 / 12.03.2021
2054
Кандидатите за народни представители Кристина Крислова, Теодора Вълканска, Кристина Атанасова и представителят на СДС и трети в листата - Йордан Кръстанов заедно с областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещнаха и поговориха с жители на селата Царимир, Церетелево, Голям чардак и Малък чардак в община Съединение.

Пред тях Мараджиев представи кандидатите като подчерта, че листата на Пловдив област е балансирана, пълна с хора с добро образование и опит. "Йордан Кръстанов е икономист по образование и е председател на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция. Той най-добре знае проблемите на хората, които произвеждат плодове и зеленчуци. Затова когато влезе в Народното събрание като депутат ще може да бъде полезен по една от най-важните и мащабни теми – земеделието.

С тези думи Мараджиев представи третият в листата на ГЕРБ-СДС пред жителите на общината. От своя страна Кръстанов сподели с хората, че е наясно, че малките производители срещат много проблеми да реализират продукцията си. По думите му хаотичната търговия препъва стопаните на плодове и зеленчуци. Той подчерта, че, за да се реши този проблем, са нужни логистични центрове или казано просто борси, които да регламентират пазара и така да се даде шанс и на малките и средни производители.

Деветата в листата Кристина Крислова, която е и представителят на община Съединение в нея, подчерта, че е важно общините, дори и най-малките да имат представител в парламента, защото така техния глас ще бъде чут и по-лесно ще бъдат решавани проблемите.

Думите й бяха подкрепени и от Теодора Вълканска, която добави, че е важно да се обръща внимание на всеки човек, на всеки въпрос, за да се решават конкретни казуси в полза на хората. При представянето си Кристина Атанасова подчерта, че приоритет за нея ще бъдат малките населени места в община Родопи, чиито проблеми познава добре като дългогодишен служител в Общинския съвет.

Тя подчерта, че в детайли познава законите, както и проблемите на жителите от областта и знае начините за решаването им. За да се случат всички обещания обаче хората трябва да излязат и да гласуват, изтъкна Атанасова и призова на "4-ти април с номер в 28 в бюлетината, за по-доброто бъдеще.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).