Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС Пловдив-област бяха гости на събора в село Крумово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:52 / 18.09.2022
1047
Областният координатор Георги Мараджиев, заедно с общинският ръководител на ГЕРБ-Родопи Запрян Янков и кандидатите за народни представители Веска Вълчанова, Нели Велкова и Венцислав Дзивков уважиха традиционния събор на село Крумово. Гост на празника бе и водачът на листата на ГЕРБ – СДС за област Пловдив Десислава Трифонова. Домакин бе кметът на селото Румяна Самоковарева.

Представителите на ГЕРБ имаха  възможност да поговорят с хората, дошли на празника. Те използваха възможността да посочат основните приоритети в програмата на ГЕРБ-СДС в Плана за възстановяване, както и да чуят тревогите на жителите на общината. Хората споделиха притесненията си от цените на електроенергия, горивата и газа, както и за липсата на дърва и подчертаха, че трудно ще изкарат зимата.

Въпреки повишените пенсии, те изтъкнаха, че инфлацията ги е изяла и става невъзможно покриването на сметките на едно нормално домакинство. От своя страна кандидатите увериха, че ГЕРБ има план за справяне с тези кризи и според разчетите  минимална заплата ще стигне 1 200 лева, средна 2 800, а пенсията –до 1000 лева.

А това трябва да стане чрез стабилизиране на публичните финанси чрез благоразумна, стабилна и консервативна фискална политика.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).