Каназирева се отчете за свършеното като областен управител

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
13:22 / 14.04.2021
2463
За първи път се чувствам толкова развълнувана, каза досегашният областен управител Дани Каназирева пред колеги и журналисти при напускането на поста поради това, че става депутат, предаде репортер Plovdiv24.bg.

"Днес се вълнувам повече от първия път, в който прекрачих Областна управа и заех този пост“, добави Каназирева. Имах честта да бъде областен управител в най-тежката година – година за изпитания за целия свят. Ако беше лека, нямаше да се падне на мен. Свикнала съм да преодолявам трудности, но те се преодоляват само със силен и подготвен екип“, добави Каназирева и благодари на екипа си от професионалисти, като си пожела те да продължат започнатото от нея и тази важна за региона и хората институция.

Според нея, само с подготвени хора и експертиза може да се изпълни най-важната цел да бъдат полезни на хората и да отстояват обществения интерес.

Каназирева очерта свършеното до момента по отношение на пандемията, като се похвали за работещата организация, която оставя след себе си по отношение на пандемията и наложения модел в Пловдив – модела на солидарност между държавни и частни лечебни заведения, достатъчен брой легла в областта, обезпечени с необходимия персонал. Тя похвали и работата на министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, с когото е била в непрекъсната комуникация – 24 часа в денонощието по проблемите в региона.

След това обяви сроковете за приключване на започнатите инфраструктурни проекти в областта и заяви, че тя ще продължи да следи три важни казуса в региона – Кариерите на Белащица, биоцентралата в село Труд и водата в Брестовица.

Разбира се, коментира и въпроси, свързани с политическата обстановка и очакваните решения за стабилно правителство.

До обявяване на ново правителство нейният пост ще заема заместник-областният управител досега Петър Петров.

Повече гледайте във видеото!

Plovdiv24.bg излъчи на живо брифинга. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Plovdiv24.bg новини.


Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).