Кампания с награди за разделно сметосъбиране в Асеновград

Автор: Гено Петров
Коментари (0)
10:32 / 11.10.2021
863
Община Асеновград заедно с фирмата, обслужваща съдовете за разделно сметосъбиране в града "Булекопак", организират съвместна инициатива за събиране на отпадъци от хартия, пластмаса, стъкло и метал. Кампанията ще се проведе под мотото "Да бъдем отговорни днес, за да се радваме на чисто утре!. Най-активните участници, депонирали най-голямо количество, ще спечелят награди. Кампанията за разделно събиране ще се състои на специално определения за целта пункт - паркингът на ДИП - България на улица "Съединение" в Асеновград.

От 08:30 ч. до 12:00 ч. на 14.10.21 г. (четвъртък) всеки може да предаде стъклени, хартиени, пластмасови и метални отпадъци. Важно условие е същите да бъдат сортирани по вид материал.

Всеки, който предаде своите разделно събрани отпадъци, ще участва в надпревара за спечелването на електронен четец за книги, дрон, екшън камера. Ще бъдат раздадени и поощрителни награди. Многократно община Асеновград и "Булекопак" са призовавали асеновградчани да събират отпадъците си разделно, за да предпазим природата от замърсявания. Това е и целта на съвместната кампания - в предстоящата една седмица може да сортирате това, което изхвърляте и в следващия четвъртък да го предадете на посочения пункт.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).