Изверги пребиха жестоко баба, взеха и каруцата и 5 лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
12:20 / 19.09.2015
4683
За скандален случай, неоповестен до момента, разбра БЛИЦ. Възрастна жена е била брутално пребита край град Баня. Преди няколко дни по пътя Пловдив-Карлово в близост до курортния град Баня се придвижвала възрастна жена с каруца. Тя се прибирала от полето към родната си Баня. На пътя, пеша от курорта, пияни, се задали хисарските дерибеи Калоян Дрогата, който рядко излиза от затвора, и аверът му Иван Ириза, също известен с различни издънки фигура в Хисар. Те се били запили в Баня и пътували пеша към Хисар.

Двамата решили да пребият бабата, защото искали каруцата й, за да се приберат. Жената имала в себе си 5 лева, които извергите също откраднали. Побоят бил жесток. Удряли и ритали старицата, докато тя останала безжизнена да лежи на пътя.

Още преди да пристигнат в родния си град обаче, разбойниците били причакани от роднини на бабата и смлени от бой. Сега възрастната жена е в болница в тежко състояние. За лечение са настанени и Калоян и Иван. Те ще бъдат съдени за пореден път за злодеянието си.


Виж коментарите (9)
Още новини от Регионални новини:
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).