Изтичане на черна луга с много висока температура в "Монди", има пострадали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:39 / 07.09.2018
15888
При рутинни ремонтни дейности на вакуумна изпарителна станция в "Монди“ Стамболийски се е получило изтичане на черна луга с много висока температура и двама работници са пострадали. Това съобщи кметът на общината Георги Мараджиев. Той обясни, че двамата пострадали са настанени в болница, а за жителите на града няма никаква опасност от аварията.

Кметът се е свързал с ръководството на фирмата, откъдето са го уверили, че гражданите трябва да са спокойни за безопасността си и ситуацията е овладяна. В момента хора даряват кръв за пострадалите работници, които са с изгаряния. На мястото на инцидента са били изпратени служители от Инспекцията по охрана на труда, полицията, пожарната и всички останали служби, които могат да окажат съдействие в случая, съобщава stamboliyski.tv. Инцидентът е станал на 5 септември.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).