Изключително лоша новина долетя от Родопите, момче е с 14 спукани ребра и разкъсан далак

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
20:03 / 17.06.2019
18268
Изключително неприятна новина долетя от Родопите днес. Ето какво буквално съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Смолян: "На 15.06.2019 г в 11.50 ч. в РУ-Девин от ЕЕНСП-112 е получен сигнал за ранени хора под м."Вълчи камък", землище на с. Гьоврен. При пристигане на място на екипи на ФСМП-Девин, сектор Пътна полиция и РСПБЗН-Девин, се констатира, че товарен автомобил Mitsubishi  L 200 със смолянска регистрация, управляван от 19-годишния М.У. с. Гьоврен, при извършване на туристическа обиколка по черен планински път губи управление над автомобила и се преобръща под пътя.

Ранени са 4-ма души: – жена на 44 г. от София с фрактура на таз и лява ключица; 2-ма мъже на 45 и 54 г. от София, единият с множествена фрактура на пета, а другият с контузия на гръден кош и освободен за домашно лечение; и 14-годишен младеж от с. Гьоврен с разкъсан далак, спукани 14 ребра и с множество фрактури, с опасност за живота.

Лицата са транспортирани в МБАЛ "Братан Шукеров", където им е оказана спешна помощ. Младежът е опериран и е в стабилно състояние, но е с опасност за живота, а жителите от София са транспортирани в ФМБАЛСМ "Н.И.Пирогов". Водачът е задържан за срок до 24 часа. Местопроизшествието е посетено от дежурно оперативни групи при РУ-Девин и РСПБЗН-Девин и е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство".

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).