Избягала варненска тийнейджърка се крие в района на Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:45 / 13.10.2010
3170
Изчезнало момиче се крие в района на Карлово. 16-годишната Поля е ученичка във варненска гимназия и е в неизвестност от понеделник сутринта. Полицията е обявило момичето за издирване, като по последни данни тя се намира в района на Карлово, научи Plovdiv24.bg.

Ето какво разказа неин приятел, който умолява всички граждани от областта, които имат някаква информация да се обърнат към полицията:

"Вече е 100% сигурно,че тя е решила да избяга. Тръгнали са заедно с нейна приятелка (Даниела) към Карлово, където се намират в момента. Предполага се,че са пътували с влак".

"Вчера полицията се е свързала с Даниела и в разговора тя се опитва да излъже, че не знае нищо. Полицията, заедно с родилите на Поля тръгват към Карлово. При тази ситуация Даниела и Поля се разделят и към 12:00 часа се предполага,че момичето е някъде из Карлово", разказа още нейният познат, като уточнява, че тази информация се публикува със знанието на родителите на момичето.

Виж коментарите (3)

Още по темата (1):
13.10.2010 Изчезналата варненка Поля тръгнала за Пловдив
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).