ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Иван Димитров е загиналият в Белозем, подозират гонка и алкохол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:07 / 01.02.2016Коментари (15)6591
19-годишен от Белозем издъхна на място, след като се заби с БМВ в насип край пътя и се преобърна по таван. Трагедията се е разигра около 2 ч. днес до оризарната на селото. Разследващите работят по версия за нелегална гонка, организирана след почерпка в с. Чалъкови. Установено е, че загиналият Иван Димитров е бил там със своя връстник Деян Атанасов, който е карал втория автомобил.

Заради висока скорост двете возила са се блъснали странично, Димитров загубил контрол и излетял от платното. Атанасов е без наранявания. Именно той е подал сигнал на тел. 112. Впоследствие е привикан за разпит в полицията. Полицията в Раковски е иззела записи от камерите на оризарната.

"Взети са кръвни проби за алкохол от жертвата и другия водач. Очакваме да са положителни. Има информация, че двамата са пили ракия", коментира шефът на областната дирекция на МВР старши комисар Христо Разсолков.

В Белозем са потресени от нещастието. Според очевидци БМВ-то е било смачкано като консервна кутия и се наложило пожарникари да го режат, за да извадят Иван. Краката му стърчали отвън, а главата му била размазана от ламарините. Местните разказаха, че родителите на Димитров работели във ферма за гъски в Хасково. Самият той живеел при баба си. В момента не работел нищо.

След трагедията жителите на Белозем настояват полицията да вземе мерки за гонките, които се правели посреднощ по 5-километровата отсечка между Белозем и Чалъкови. 

Хората твърдят, че по нея се състезавали дори каруци. Преди 2 г. станала катастрофа между талиги, която по случайност се разминала без човешки жертви. Загинал само конят.

Източник: в. "24 часа"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе вие тези, които коментирате с тези грозни коментари, познавате ли момчето лично,за да го убиждате така, нямате никакво право да го съдите.... стига сте обсъждали живота на хора които вече не са сред нас.. Поставете се на мястото на родителите на Иван и се замислете как ще постъпите, когато загубите детето си.. Затованикакаубиждате предпоставка за да го уубиждате така.... Вече не е сред нас и не можем да си го върнем..
+4
 
 
Въобще да не ми ревете за тъпото селяндурско копеле, дето е пукнало от собствената си малоумщина. Не може да си на 19 години и 2 пъти да са ти взимали книжката. Тоя плод на кръвосмешение какво... сумарно за 4 дни е бил правоспособен да управлява ли? Евала, че се е самоунищожил тъпанарът и още по-изкефен съм, че няма невинни жертви! Като цяло, последният месец е доста добър от към естествен подбор - трепят се "хора" с IQ равно на стайната температура, без да взимат невинни жертви, МОЖЕ БИ с изключение на кифлата, дето се затри в мерцедеса на бившо асеновградско. Много тъжно било, много не знам си какво било... Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Като си прост, природата си знае работата. По-добре с по-малко такива, щото утре можеше на магистрала, посред бял ден да направи нещо и да отнеме животи.
+11
 
 
Бедна духом нация, млади хора без цели, без път и посока в живота, без разум и смисъл. Чалга култура и манталитет - карай бясно на червено и т.н. Много тъжно.
+5
 
 
". Загинал само конят. "Горкият кон бог да го прости невинна жертва в лудостта на някой индивиди ;)
+2
 
 
Като гледам снимките на колата, според мен, тоя ако е бил с колан, краката му нямаше да стърчат от прозореца и сега щеше да е жив и с обица на ухото...
+14
 
 
Как става така, че човек без доходи на 19 години си купува БМВ (пък било и някой таралясник)? Мама и тате ще се блъскат във фермата, че да му прислужват. Пък и бензинче му зареждат, че и ракийка в съседното село си позволява. Изобщо взаимоотношеният родители-деца са изначално сбъркани в България. Съзадава се поколение двайсет, трийсет годишини, които нищо не правят и цоцат от родителите си. Ами като се пенсионират мама и тате?
+4
 
 
Ами грях ми на душата, но за такива не ми е жал!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Европейски избори 2024
Гергьовден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: