Исторически ден за Белащица!

Автор: Диана Бикова
Коментари (2)
10:31 / 28.09.2021
8446
Първа копка за канализация в село Белащица направиха кметът на община "Родопи" Павел Михайлов и на населеното място Костадин Николов, предаде репортер на Plovdiv24.bg от мястото на събитието.

За изграждането на канализационната мрежа в общинския бюджет са заложени близо 50 000 лева. Проектът ще се осъществява на два етапа, като за всеки от тях са обявени обществени поръчки. 

"Днес е исторически ден за село Белащица, защото ще правим първа копка на канализацията. Това е дългоочакваният ремонт от толкова години. Надявам се да продължаваме. Искаме да изкажем благодарност на хората от община "Родопи" в лицето на кмета г-н Михайлов, който обеща и изпълни обещанието да направим първа копка и стартиране изграждането на канализация на село Белащица" - каза пред камерата ни кметът на селото Костадин Николов.

"Днес правим копка на дългоочаквано събитие – канализация на т. нар. военен блок в Белащица – проект, който започнахме още в началото на мандата. Радвам се, че ще решим този проблем. Няма да спрем дотук и ще продължим с инфраструктурните промени в селата Белащица, Брани поле" - подчерта кметът на община "Родопи" Павел Михайлов

Общинският кмет съобщи, че има намерение да се направят проекти за канализация за всички села в "Родопи", но уточни, че за тях се надява на помощ от държавата.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).