Информационна среща на ОИЦ - Пловдив в град Стамболийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:04 / 16.04.2021
1095
По време на информационен ден в град Стамболийски на ОИЦ-Пловдив с граждани и заинтересувани страни експерти от центъра представиха възможности за подкрепа по програмите за земеделски производители към Държавен фонд "Земеделие“.

Община Стамболийски в момента успешно изпълнява проект към земеделското министерство на стойност 578 973, 12 лева за изграждането на модерна многофункционална сграда за спорт. Изграждането вече е стартирало непосредствено до сградата на ОУ "Отец Паисий“. Очаква се тя да отвори врати в края на 2022-а и да служи за провеждане и на събития от масов характер.

По време на срещата в центъра на града бяха споделени и възможности за финансиране по програми към Норвежкия финансов механизъм за подобряване условията на достъп до културно наследство за обекти, които за първи път ще го документират и дигитализират. Програмата е достъпна за общини и областни администрации, както и за бюджетни организации, ангажирани с културния сектор.

През седмицата ОИЦ-Пловдив проведе среща и с жители от с. Дуванлии, Община Калояново които имаха конкретни запитвания по програмите за подпомагане на пчелари и животновъди.

Проект "Осигуряване функционирането на ОИЦ-Пловдив през периода 2019-2021 г.“ се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Добро управление“ 2014-2020.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).