Хванаха го с 4 "бухалки"

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:15 / 15.08.2020
2979
26-годишен от Сопот е задържан в ареста на РУ Карлово за притежание на 1,32 грама амфетамин. В хода на работа по линия разпространение и употреба на наркотични вещества полицейски екип спрял младия мъж за проверка на площад "Иван Вазов" в Сопот. При вида на униформените изхвърлил на земята наркотика, който носел в себе си. По случая е започнато бързо производство.

За притежание на метамфетамин в ареста на РУ Асеновград е задържан 23- годишен, криминално проявен местен жител. При проверка на площад "Княгиня Евдокия“ униформени от районното спрели мъжа и при последвал личен обиск иззели от него наркотичното вещество с тегло 0,74 грама.

Във връзка с работата подокументиране на бързо производство по описа на РУ Хисаря, образувано за престъпление по чл. 343В, ал.2 от НК, е установено по безспорен начин, че 39-годишен мъж от село Христо  Даново държи в себе си 4 саморъчно свити цигари тип "бухалка". Същите са иззети по надлежния ред. От вида на изготвената експертна справка е видно, че цигарите съдържат високорисков наркотик от рода "бонзай" с тегло 0.897 грама.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).